Avreise fra Bergen Bystasjon kl. 08:50.
Vi stopper i Leirvik og MS Sunnhordaland der lunsj serveres kl. 10.45.
Etter lunsj går turen mot Rogaland og hotell Quality airport for Innsjekk ca. kl. 15.00.
Avgang med hurtigbåt til Flor & Fjære kl.17 fra Stavanger sentrum.
.På den unike øya år vi en guidet tur mellom palmer, strender, dammer, fosser, eksotiske planter og 50 000 årlige sommerblomster
Etter omvisning serveres det en 3-retters middag i jungelrestauranten. Kjøkkensjefen fokuserer på rene natursmaker av de beste lokale råvarer.
Etter måltidet er det tid til å nyte hagene på egenhånd før returen til Stavanger.
Onsdag 21.mai:
Frokost og utsjekk kl. 09.30.
Vi kjører til Norsk Oljemuseum, inngang og omvisning.
Deretter fortsetter vi til Kårstø prosessanlegg her får vi egen omvisning og lunsj før turen går tilbake til Bergen